EQUIP

Us presentem l'equip del Hotel de Gossos Mas la Badosa!

Tenim una premissa màxima, el benestar dels gossos

Dins de l´equip cadascu aporta un element imprescindible, aportant així un equilibri perfecte als vostres gossos

En MARC RODRIGUEZ NIEDENFÜHR, fundador de l'Hotel de Gossos Mas la Badosa, va adquirir una ruïna l'any 2017 per reconstruir-la i adaptar-la per tal de poder-vos oferir aquest entorn espectacular on els vostres peluts seràn d'allò més feliços. Investigador científic, doctor i professor amb formació internacional, sempre pensant com millorar el benestar del gossos.

En MARC MASDEU, director i instructor caní de la escola canina Rock&Roll en actiu des d'el 2003 i amb la escola a ple rendiment des d'el 2014, s´ocupará del equilibri emocional i social a nivel individual i colectiu perque els gossos puguin socialitzar amb tota la tranquilitat. També ofereix servei de ensinistrament durant el periode de allotjament.

Al Hotel de Gossos Mas la Badosa comptem amb l´asistència veterinària que ens ofereix el CENTRE VETERINARI ROSVET, situat a Olot des de el 2015. Ens aporta un servei 24h i una cobertura immillorable per la salut dels vostres peluts. La garantía d´unes bones mans, un cop més es repeteix en tots els nostres serveis.

I també tenim a la OLGA MARTÍNEZ, una profesional de la perruqueria e higiene canina que ens ofereix els seus serveis. Unes mans que aporten calma i aconsegueix que els banys siguin d’allò mes relaxants evitant situacions d’estres en tot moment. Donem fe del seu lema, “deixa que el gos s’embruti, jo, el poso guapo.

ELS TRES MOSQUETERS

La nostra petita manada, tres rodhesian ridgebacks adorables, encarregats de la vigilancia de l’espai, per evitar intrusions.